Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore
Email Print

PRODAJA IMLEKA OTVORENA


Prodaja Imleka je otvorena, ali je o toj temi nezahvalno govoriti dok postupak ne bude u završnoj fazi, izjavila je Svetlana Glumac iz Denjub fuds grupe.

Investicioni fond Salford, koji je osnivač Denjub fuds grupe, u Srbiji je prisutan od 2003. godine i "negde je pri kraju, pri izlasku" sa tržišta Srbije, kazala je Glumac, istakavši da će se Salford sve dok posluje u Srbiji truditi da što više ulaže u našu zemlju.

"Jedino što mi želimo je zadovoljstvo potrošača koje se i potvrđuje kroz to što smo lider na tržištu Srbije, a i u regionu", naglasila je Glumac.

Glumac je podsetila da u okviru DFG-a, osim Imleka, posluju još tri kompanije na teritoriji Srbije, kao i da je od 2003. kada je ta grupa kupila Imlek, u njega godišnje u proseku ulagala 10 miliona evra.

Zahvaljujući tim ulaganjima, Imlekova fabrika u Padinskoj skeli je "od stanja u kome smo je zatekli", postala lider na Balkanu i trenutno je najbolja i najopremljenija fabrika na tom području, kazala je Glumac novinarima prilikom obilaska te fabrike.

Glumac je naglasila da se u toj fabrici poštuju standardi kontrole sirovine, uz najsavremenije mašine, što garantuje kvalitet asortimana koji obuhvata čak 120 vrsta mlečnih proizvoda - kiselomlečne, voćne jogurte, pudinge...

Ona je na kraju podsetila da kompanija Imlek ove godine obeležava 60 godina uspešnog poslovanja.

Izvor: Tanjug