Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore

Prikupljanje novčanih sredstava za
Danijelu Lukić Nikolić


BUDIMO HUMANI!


Kompanija Paragraf se aktivno uključila u prikupljanje novčanih sredstava
za Danijelu Lukić Nikolić, kojoj je dijagnostikovan Non Hočkin limfom. Pozivamo vas da zajedno budemo humani i pomognemo Danijeli da se izbori sa teškom bolešću.

Danijeli je u oktobru 2016. godine dijagnostikovano maligno oboljenje limfnih žlezda. Tumor je bio progresivan i bilo je neophodno hitno lečenje koje je započeto u Srbiji, a nastavljeno na klinici u Nemačkoj.

Danijela je imala ukupno 8 ciklusa hemioterapije i 10 zračenja. Lečenje koje je trajalo šest meseci je završeno u maju 2017. godine. Međutim, pre mesec dana su se ponovo javili simptomi koje je imala kada je prvi put otkriven kancer - opšta slabost organizma, brzo umaranje, ubrzan puls, loši parametri krvne slike, bolovi u predelu trbuha...Da bi se izborila i dobila životnu bitku neophodna joj je operacija, transplatacija matičnih ćelija u Nemačkoj. Za ovaj zahvat ukupno je potrebno 125.000 eura.
Danijela je mama osmogodišnje devojčice čija je jedina želja da joj mama ozdravi i što pre se vrati kući.Kako da pomognemo Danijeli?


Možemo joj pomoći slanjem SMS poruke! Upišite 412 i pošaljite SMS na 3030.

Možemo joj pomoći i uplatom na dinarski ili devizni račun prema podacima i uputstvma koja ćete pronaći u okviru humanitarne organizacije BUDI HUMAN!

.

Da Danijela dobije životnu bitku! Budimo humani!