Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore

Email Print

Nazad na rubriku AkcizeKomentar urednika:

Za obračunatu akcizu na električnu energiju za krajnju potrošnju čije očitavanje potrošnje električne energije se vrši do 31. januara 2018. godine, uključujući i procenjenu ili sporazumno utvrđenu potrošnju električne energije, odnosno konačno obračunatu akcizu na električnu energiju za decembar 2017. godine, poreska prijava o obračunu akcize na električnu energiju za krajnju potrošnju podnosi se na Obrascu PP OAEL - Poreska prijava o obračunu akcize na električnu energiju za krajnju potrošnju za kalendarski mesec ______ 20_ godine u kome je izvršeno očitavanje potrošnje električne energije, u skladu sa Pravilnikom o načinu i postupku obračunavanja i plaćanja akcize na električnu energiju za krajnju potrošnju ("Sl. glasnik RS", br. 76/2015 i 101/2016).

PRISTUP
Klikom na gornji link otvarate obrazac u PDF formatu, odnosno odgovarajuću veb stranicu.

KAKO POPUNITI OBRAZAC?
Kako bi ste pregledali ili popunili obrazac potrebno je da na Vašem računaru imate instaliran program koji podržava PDF format. Jedan od najpopularnijih je Adobe Reader, koji besplatno možete preuzeti ovde.

KAKO SAČUVATI OBRAZAC?
Ukoliko želite da sačuvate nepopunjen obrazac na Vašem računaru, potrebno je da imate instaliran program koji podržava PDF format.
Ako želite da sačuvate popunjen obrazac, pre nego što ga otvorite i popunite potrebno je da na Vašem računaru imate instaliran program PDF-XChange, koji besplatno možete preuzeti... ovde.

PREDLOZI I SUGESTIJE:
Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili predloge vezano za obrasce ili imate sugestije koje biste dodatne obrasce želeli da vidite na našem veb sajtu, pišete nam na adresu redakcija@paragraf.rs

Nazad na rubriku Akcize