Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore

Email Print

Nazad na rubriku Porez na dobit pravnih licaKomentar urednika:

Poresku prijavu na Obrascu PDP - Poreska prijava za akontaciono - konačno utvrđivanje poreza na dobit pravnih lica, koja je propisana Pravilnikom o sadržaju poreske prijave za obračun poreza na dobit pravnih lica ("Sl. glasnik RS", br. 30/2015), obveznik podnosi zaključno sa 31. decembrom 2016. godine, odnosno posle 1. januara 2017. godine, u slučaju podnošenja:

1) izmenjene poreske prijave za poresku prijavu podnetu zaključno sa 31. decembrom 2016. godine;
2) poreske prijave koju je obveznik propustio da podnese zaključno sa 31. decembrom 2016. godine.

PRISTUP
Klikom na gornji link otvarate obrazac u PDF formatu, odnosno odgovarajuću veb stranicu.

KAKO POPUNITI OBRAZAC?
Kako bi ste pregledali ili popunili obrazac potrebno je da na Vašem računaru imate instaliran program koji podržava PDF format. Jedan od najpopularnijih je Adobe Reader, koji besplatno možete preuzeti ovde.

KAKO SAČUVATI OBRAZAC?
Ukoliko želite da sačuvate nepopunjen obrazac na Vašem računaru, potrebno je da imate instaliran program koji podržava PDF format.
Ako želite da sačuvate popunjen obrazac, pre nego što ga otvorite i popunite potrebno je da na Vašem računaru imate instaliran program PDF-XChange, koji besplatno možete preuzeti... ovde.

PREDLOZI I SUGESTIJE:
Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili predloge vezano za obrasce ili imate sugestije koje biste dodatne obrasce želeli da vidite na našem veb sajtu, pišete nam na adresu redakcija@paragraf.rs

Nazad na rubriku Porez na dobit pravnih lica