Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

JAVNA RASPRAVA O PREDLOGU NACIONALNE STRATEGIJE ZA STVARANJE PODSTICAJNOG OKRUŽENJA ZA RAZVOJ CIVILNOG DRUŠTVA U REPUBLICI SRBIJI ZA PERIOD 2015-2019. 31. JULA 2015 GODINE


Podsekretarka u Pokrajinskom sekretarijatu za međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu Vesna Piperski-Tucakov prisustvovaće javnoj raspravi o Predlogu nacionalne strategije za stvaranje podsticajnog okruženja za razvoj civilnog društva u Republici Srbiji za period 2015-2019. godine koje organizuju Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave i Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom, 31. jula 2015. godine, u velikoj sali Skupštine AP Vojvodine, sa početkom u 10.00 časova.

Javna rasprava uključuje tri skupa, u periodu od 23. jula do 14. avgusta 2015. godine u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, na kojima će zainteresovana javnost u direktnom dijalogu imati priliku da nadležnima uputi svoje predloge za unapređenje strateškog dokumenta.

Takođe, u toku trajanja javne rasprave, zainteresovana i stručna javnost će imati i priliku da putem onlajn konsultacija uputi svoje predloge, sugestije i komentare na predlog strateškog dokumenta, pripadajućeg Akcionog plana, kao i Plana praćenja sprovođenja i ocene uspešnosti Strategije, i da svojim aktivnim učešćem doprinese unapređenju ovog važnog strateškog dokumenta.

Izvor: Press služba Vlade AP Vojvodine, 30.07.2015.