Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

GRAD BEOGRAD: Sednica Skupštine grada 30. jula 2015. godine - na dnevnom redu više predloga odluka i predloga rešenja o raspodeli neto dobiti dvanaest javnih preduzeća čiji je osnivač Grad Beograd


Predsednik Skupštine grada Beograda, Nikola Nikodijević, zakazao je za četvrtak, 30. jul 2015. godine, u 10 časova, dvadesetu sednicu Skupštine grada.

Na dnevnom redu naći će se Predlog odluke o osnivanju slobodne zone grada Beograda, kao i o osnivanju privrednog društva za upravljanje slobodnom zonom.

Odbornici će odlučivati i o podizanju biste profesora Slobodana Jovanovića, kao i o obrazovanju odbora za podizanje ove biste.

Na dnevnom redu su i predlozi rešenja o davanju saglasnosti na odluke o raspodeli neto dobiti dvanaest javnih preduzeća čiji je osnivač Grad Beograd, kao i Predlog odluke o izmenama i dopunama osnivačkog akta JKP "Beogradske elektrane" i davanje saglasnosti na rebalans programa poslovanja za 2014. "Parking servisa". 

Odbornici će odlučivati i o modelu i metodu za sprovođenje postupka privatizacije Poljoprivredne korporacije Beograd a.d. i izmenama Statuta Muzeja afričke umetnosti.

Pred odbornicima će se naći i rešenje o obrazovanju komisije za koordinaciju inspekcijskog nadzora nad poslovima iz izvorne nadležnosti Grada Beograda, kao i rešenje o imenovanju Nadzornog odbora Fondacije za mlade talente Grada Beograda.

Izvor: Vebsajt Beoinfo, 28.07.2015.