Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O SANITARNOM NADZORU: Rasprava će trajati do 15. januara 2017. godine


Ministarstvo zdravlja sprovodi javnu raspravu o Nacrtu zakona o sanitarnom nadzoru u periodu do 15. januara 2017. godine.

Nacrt zakona sačinila je Radna grupa koju su činili predstavnici Ministarstva zdravlja i Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju u saradnji sa PKS, LKS.

Učesnici u javnoj raspravi su predstavnici: državnih organa, organizacija, javnih službi, Komora zdravstvenih radnika, udruženja pacijenata, Instituta i Zavoda za javno zdravlje, Nacionalne organizacije potrošača (NOPS), NALED, Privredne komore, profesionalnih udruženja kao i svih zainteresovanih subjekata, pravnih i fizičkih lica na koje se zakon primenjuje, a po pozivu i za predstavnike Zaštitnika građana, Poverenika za informacije od javnog značaja, Poverenika za zaštitu ravnopravnosti.

Primedbe, predlozi i sugestije dostavljaju se poštom Ministarstvu zdravlja, Beograd, Nemanjina br. 22-26 ili elektronskim putem na e-mail: zoranpanajotovic@zdravlje.gov.rs.

Javnu raspravu o Nacrtu zakona organizovaće Ministarstvo zdravlja, putem prezentacije i javne rasprave o Nacrtu zakona, koja će se održati 10. januara 2017. godine od 12 do 14 časova, u Beogradu, u prostorijama Privredne komore Srbije, ul. Resavska br. 13-15, u Beogradu.

Izvor: Vebsajt Ministarstvo zdravlja, 26.12.2016.
Naslov: Redakcija