Zastava Bosne i Hercegovine

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O STANOVANJU I ODRŽAVANJU ZGRADA 27. NOVEMBRA 2015. GODINE


Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i Stalna konferencija gradova i opština – Savez gradova i opština Srbije, u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, Regionalnom privrednom komorom Subotica i lokalnom samoupravom Subotica, organizuju javnu raspravu o Nacrtu Zakona o stanovanju i održavanju zgrada, koja će se održati u Subotici, u petak, 27. novembra 2015. godine, sa početkom u 12:00 časova, u Velikoj većnici Gradske kuće, Trg slobode 1.

Nova zakonska rešenja vezana za korišćenje i održavanje zgrade i zajedničkih delova zgrade, upravljanje zgradom, korišćenje i održavanje posebnih delova zgrade, stambenu podršku, održivi razvoj stanovanja, registre i evidencije i druga pitanja od značaja za stambene odnose, izložiće predstavnici Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i članovi Radne grupe za izradu Nacrta zakona.

Javnoj raspravi su pozvani da prisustvuju predstavnici gradova i opština, predstavnici javnih stambenih preduzeća, opštinskih i gradskih stambenih agencija, privredni subjekti i zainteresovani građani, a posebno predsednici kućnih saveta u stambenim objektima sa 30 i više stanova.

Izvor: Vebsajt Subotica info, 25.11.2015.
Naslov: Redakcija