Zastava Bosne i Hercegovine

VISOKI SAVET SUDSTVA: Donete odluke o predlogu kandidata za izbor sudija za osnovne sudove u Ubu i Gornjem Milanovcu, te Odluka o izboru dve sudije za Viši sud u Kruševcu


Visoki savet sudstva, na sednici održanoj 25. oktobra 2016. godine, doneo je Odluku o predlogu jednog kandidata za izbor sudije za Osnovni sud u Ubu, koji će biti prosleđen na usvajanje Narodnoj skupštini.

Po oglasu koji je objavljen 18. maja 2016. godine, Visoki savet sudstva je predložio Nenada Đukića, sudijskog pomoćnika u Osnovnom sudu u Ubu.

Visoki savet sudstva, na sednici održanoj 25. oktobra 2016. godine, doneo je Odluku o predlogu jednog kandidata za izbor sudije za Osnovni sud u Gornjem Milanovcu, koji će biti prosleđen na usvajanje Narodnoj skupštini.

Po oglasu koji je objavljen 18. maja 2016. godine, Visoki savet sudstva je predložio Darka Raškovića, korisnika početne obuke Pravosudne akademije.

Visoki savet sudstva, na sednici održanoj 25. oktobra 2016. godine, doneo je Odluku o izboru dve sudije za Viši sud u Kruševcu.

Po oglasu koji je objavljen 17. juna 2016. godine, Visoki savet sudstva je doneo odluku o izboru dva kandidata:

1. Bekrić Nebojša, sudija Osnovnog suda u Kruševcu,

2. Tokić Dragana, sudija Osnovnog suda u Kruševcu.

Izvor: Vebsajt Visokog saveta sudstva, 25.10.2016.
Naslov: Redakcija