Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

RTS RASPISUJE NOVI KONKURS ZA IZBOR DIREKTORA TELEVIZIJE I GLAVNE I ODGOVORNE UREDNIKE PRVOG I DRUGOG PROGRAMA RADIO BEOGRADA


Upravni odbor RTS, na predlog generalnog direktora, nije izabrao nijednog od kandidata za direktora Televizije Srbije, kao ni za glavne i odgovorne urednike Prvog i Drugog programa Radio Beograda, dok je za glavnog i odgovornog urednika Trećeg programa Radija izabran Predrag Šarčević, a Snežana Grujuć za glavnu i odgovornu urednicu Beograda 202.

Upravni odbor je doneo odluku o raspisivanju novih konkursa za direktora Televizije Srbije i glavne i odgovorne urednike Prvog i Drugog programa Radio Beograda.

 Za vršioca dužnosti direktora Televizije Srbije imenovan je Ilija Cerović, glavni i odgovorni urednik Obrazovno-naučnog programa Televizije Srbije.

Poslove vršioca dužnosti glavnog i odgovornog urednika Prvog programa Radio Beograda obavljaće Đorđe Vlajić, dok je za vršioca dužnosti glavnog i odgovornog urednika Drugog programa Radio Beograda postavljena Jasmina Zec.

Ponovljeni konkursi biće raspisani u narednih desetak dana.

Izvor: Vebsajt Danas, 26.08.2015.