Zastava Bosne i Hercegovine

INFORMACIJA O PODNOŠENJU ZAHTEVA SLUŽBI ZA KATASTAR OPŠTINE OBRENOVAC


Počevši od 27.5.2014. godine, fizička i pravna lica moći će da podnose zahteve u Službi za katastar nepokretnosti Obrenovac za izdavanje listova nepokretnosti, kopija planova i uverenja u svrhu prikupljanja dokumentacije za procenu i naknadu štete usled poplave.

Od 27.5.2014. godine u Službi za katastar nepokretnosti Obrenovac primaće se zahtevi za izdavanje listova nepokretnosti, kopija planova i uverenja u svrhu prikupljanja dokumentacije za procenu i naknadu štete usled poplave. Dokumenta će moći da se preuzmu u Službi za katastar nepokretnosti Obrenovac, o čemu će stranke biti obaveštene prilikom podnošenja zahteva.

Fizička i pravna lica kojima je potrebno izdavanje dokumenata iz nadležnosti Službe za katastar nepokretnosti Obrenovac za ostale potrebe (kupoprodajni ugovori, ugovori o poklonu, ostavinski postupak i dr.), zahteve podnose u sedištu Republičkog geodetskog zavoda u Bulevaru vojvode Mišića 39 u kancelariji 404 na četvrtom spratu. Zahtevi se podnose u periodu od 8 i 30 do 15 časova, počevši od srede, 28.05.2014. godine.

Ovakav način podnošenja zahteva i izdavanja dokumenata trajaće dok se ne omogući normalan rad u prostorijama Službe za katastar nepokretnosti u Obrenovcu.

Izvor: Vebsajt Republičkog geodetskog zavoda, 26.5.2014.