Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

PRVI BROJ ČASOPISA IUSTITIA: KOMPANIJA "PARAGRAF" OBJAVILA PRVI BROJ ČASOPISA UDRUŽENJA SUDIJSKIH I TUŽILAČKIH POMOĆNIKA – Elektronsku verziju možete pogledati na sajtu kompanije Paragraf ovde


Iustitia je elektronski, četvoromesečni, časopis sudijskih i tužilačkih pomoćnika namenjen kako sudijskim i tužilačkim pomoćnicima, tako i pravnicima svih specijalizacija. Časopis je koncipiran tako da u prvom delu broja prati periodičan rad Udruženja sudijskih i tužilačkih pomoćnika Srbije (USTP) a u drugom, pretežnom delu sadrži raznosvrsnu pravničku tematiku.

Pored analize aktuelne legislative značajne za pravnike iz pravosuđa i advokature, aktuelnih tema iz oblasti građanskog, krivičnog i drugih grana prava, u časopisu se tematski analiziraju grupe pravnih pitanja različitih grana prava, koje se odnose na tačno određenu oblast. Časopis IUSTITIA sadrži i osvrt na institute stranog prava, kao i kutak pravne istorije.

Prvi broj, u kome je objavljen interesantan intervju sa direktorom Kompanije Paragraf možete pronaći na internet stranici www.paragraf.rs u odeljku Korisnički kutak/Publikacije ili ovde (ONLINE)

Izvor: Redakcija, 26.02.2015.