Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

OKRUGLI STO: "UČEŠĆE OBRAZOVNIH I NAUČNIH INSTITUCIJA U PRIPREMI ZA PREGOVARAČKO POGLAVLЈE 20 – PREDUZETNIŠTVO I INDUSTRIJSKA POLITIKA", 1. marta 2016. godine


Privredna komora Beograda i Mašinski fakultet Univerziteta u Beogradu, u saradnji sa Ministarstvom privrede, u cilju umrežavanja naučnih i obrazovnih institucija i koordinacije stavova i aktivnosti usmerenih na privredni razvoj Srbije, održaće okrugli sto na temu "Učešće obrazovnih i naučnih institucija u pripremi za pregovaračko Poglavlјe 20 – preduzetništvo i industrijska politika".

Skup će biti održan u utorak, 1. marta 2016. godine, na Mašinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, u svečanoj sali 211 na II spratu, Kraljice Marije 16, sa početkom u 16:00 časova.
Okrugli sto ima za cilj da doprinese većem učešću akademske zajednice u kreiranju razvojnih politika u približavanju naše zemlje i privrede standardima Evropske unije. 

Učesnici: Prof. dr Radivoje Mitrović, dekan Mašinskog fakulteta, Univerzitet u Beogradu, Milivoje Miletić, predsednik Privredne komore Beograda, Dušan Purić, pomoćnik ministra, Ministarstvo privrede Republike Srbije, Katarina Obradović, pomoćnik ministra, Ministarstvo privrede Republike Srbije, Igor Brkanović, nezavisni ekspert za oblast malih i srednjih privrednih društava, Ministarstvo privrede Republike Srbije, dekani tehničkih fakulteta Univerziteta u Beogradu i direktori tehničkih instituta.

Za dodatne informacije možete se obratiti Udruženju industrije Privredne komore Beograda, telefon: 011 2643 199, mejl: milicad@kombeg.org.rs i Mašinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, telefon: 011 3370 350, mejl: se_dek@mas.bg.ac.rs. 

Izvor: Vebsajt Privredna komora Beograda, 24.02.2016.