Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

SKGO: E-obuka za zaposlene u lokalnim inspekcijskim službama


SKGO organizuje e-obuku (učenje na daljinu) na temu "Izgradnja kapaciteta lokalnih inspekcijskih službi", koja je namenjena zaposlenima u gradovima i opštinama u Srbiji koji obavljaju poslove inspekcijskog nadzora.

Ovu aktivnost SKGO organizuje u okviru projekta "Izgradnja kapaciteta lokalnih inspekcijskih službi i novoizabranih odbornika putem e-obuke", koji finansijski podržava Organizacija za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS).

Početak obuke je planiran za ponedeljak, 11. april 2016. godine. Uvodni sastanak biće održan u utorak, 5. aprila u Beogradu, a o tačnom terminu i mestu održavanja polaznici obuke biće blagovremeno obavešteni.

Osmonedeljna internet obuka nudi polaznicima ključna znanja i informacije o novom Zakonu o inspekcijskom nadzoru ("Sl. glasnik RS", br. 36/2015), kojim se detaljno uređuje sadržina, vrste, oblici i postupak inspekcijskog nadzora, ovlašćenja i obaveze učesnika u inspekcijskom nadzoru, kao i druga pitanja od značaja za inspekcijski nadzor.

Zainteresovani se mogu prijaviti najkasnije do petka, 01. aprila 2016. godine, slanjem popunjenog Prijavnog formulara na adresu: igor.pucarevic@skgo.org.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Igoru Pucareviću, koordinatoru projekta, na navedeni mejl ili pozivom na 064/8703318.

Pozivno pismo

Izvor: Vebsajt SKGO, 23.03.2016.
Naslov: Redakcija