Zastava Bosne i Hercegovine

PREDSTAVLJANJE RADNE VERZIJE NACRTA ZAKONA O ZAŠTITI UZBUNJIVAČA U BEOGRADU: 24. mart 2014. godine


Ministarstvo pravde i državne uprave obaveštava da se u ponedeljak, 24. marta 2014. godine, sa početkom u 10 časova, može prisustvovati predstavljanju radne verzije Nacrta zakona o zaštiti uzbunjivača, koja će biti organizovana u Palati "Srbija" (ul. Bulevar Mihajla Pupina br. 2, sala Beograd, ulaz za novinare - istočno krilo).

Javnu raspravu će otvoriti savetnik ministra pravde i državne uprave Radomir Ilić, a prisutnima će se obratiti i savetnik ministra pravde i državne uprave Mirjana Mihajlović, savetnik u kabinetu ministra pravde i državne uprave Marijana Šarac, v.f predsednika Prekršajnog suda u Beogradu Milan Marinović, zamenik Republičkog javnog tužioca Olgica Miloradović, kao i urednik portala "Pištaljka" Vladimir Radomirović.

Tekst Radne verzije Nacrta zakona o zaštiti uzbunjivača izradila je radna grupa Ministartva pravde i državne uprave, čiji članovi su bili istaknuti stručnjaci, predstavnici Pravnog fakulteta, nevladinog sektora, sudije iz sudova različitog stepena, tužioci iz tužilaštava različitog stepena, predstavnici sindikata, udruženja i uzbunjivača.

Javnu raspravu organizuje Ministarstvo pravde i državne uprave, uz podršku USAID - Projekat za reformu pravosuđa i odgovornu vlast JRGA.

Izvor: Vebsajt Ministarstva pravde i državne uprave, 23.3.2014.