Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

SKUPŠTINA DRUŠTVA SUDIJA SRBIJE BIĆE ODRŽANA 4. APRILA 2015.


Pravna baza Paragraf Lex

Predsednica Društva sudija Srbije Dragana Boljević sazvala je Skupštinu Društva sudija Srbije za subotu, 4. aprila 2015. godine, sa početkom u 12 časova, u amfiteatru II (Slobodan Jovanović) Pravnog fakulteta u Beogradu.

Na dnevnom redu biće prethodni postupak (izbor radnih tela, utvrđivanje uslova za rad Skupštine, usvajanje dnevnog reda), izbor predsednika i zamenika predsednika Društva sudija Srbije, izveštaji o radu organa Društva sudija Srbije i usvajanje plana aktivnosti Društva sudija Srbije.

Kandidature za predsednika i zamenika predsednika Društva mogu se dostaviti najkasnije do 30. marta 2015. godine kancelariji Društva sudija Srbije.

Sudije koje nisu u mogućnosti da Skupštini prisustvuju lično treba punomoćjem (koje ne zahteva overu) da ovlašćujete određenog člana Društva sudija za predstavljanje na Skupštini i za glasanje i dostave ga kancelariji Društva sudija poštom ili ga predaju na dan održavanja Skupštine. Obrazac punomoćja može se naći na internet stranici www.sudije.rs. (ONLINE).

Izvor: Vebsajt Društva sudija Srbije, 23.02.2015.