Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

SAZVANA PETA SEDNICA DRUGOG REDOVNOG ZASEDANJA NARODNE SKUPŠTINE RS U 2014. GODINI: Na dnevnom redu Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o budžetu Republike Srbije za 2014. godinu i predlozi zakona za finansijsku stabilnost zemlje


Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković sazvala je za petak, 24. oktobra Petu sednicu Drugog redovnog zasedanja sa četiri tačke dnevnog reda, među kojima je i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o budžetu Republike Srbije za 2014. godinu sa Predlogom odluke o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama i dopunama Finansijskog plana Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje za 2014. godinu, Predlogom odluke o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama Finansijskog plana Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje za 2014. godinu, Predlogom odluke o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama Finansijskog plana Nacionalne službe za zapošljavanje za 2014. godinu i Predlogom odluke o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama Finansijskog plana Fonda za socijalno osiguranje vojnih osiguranika za 2014. godinu, koji je podnela Vlada.

Na dnevnom redu biće i Predlog zakona o privremenom uređivanju osnovica za obračun i isplatu plata, odnosno zarada i drugih stalnih primanja kod korisnika javnih sredstava, Predlog zakona o privremenom uređivanju načina isplate penzija, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o Centralnom registru obavezog socijalnog osiguranja.

Sednica će biti održana u Velikoj sali Doma Narodne skupštine Republike Srbije u Beogradu, Trg Nikole Pašića broj 13, sa početkom u 10 časova.

Izvor: Vebsajt Narodne skupštine Republike Srbije, 22.10.2014.