Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

GODIŠNJA KONFERENCIJA SUDIJA PREKRŠAJNIH SUDOVA REPUBLIKE SRBIJE OD 21. DO 23. OKTOBRA 2015. GODINE: Tema "Prekršajni sudovi kao najefikasniji partner reforme pravosuđa - problemi, dileme i preporuke u postizanju još efikasnijih i efektivnijih rezultata rada"


Tradicionalna Godišnja konferencija sudija prekršajnih sudova Republike Srbije održava se od 21. do 23. oktobra 2015. godine u Kladovu. Svečanom otvaranju Konferencije, 21. oktobra 2015. godine, u hotelu "Đerdap" sa početkom u 15 časova, pristvovaće ministar pravde, Nikola Selaković.

Tema ovogodišnjeg savetovanja je "Prekršajni sudovi kao najefikasniji partner reforme pravosuđa - problemi, dileme i preporuke u postizanju još efikasnijih i efektivnijih rezultata rada".

Uz učešće domaćih i stranih stručnjaka, kao i predstavnika svih prekršajnih sudova u Srbiji, prisutni će razgovarati o brojnim temama, koje su od ključne važnosti za efikasan rad sudija prekršajnih sudova.

Konferenciju organizuje Udruženje sudija prekršajnih sudova u saradnji sa USAID Projektom za reformu pravosuđa i odgovornu vlast. 

Izvor: Vebsajt Ministarstvo pravde, 20.10.2015.
Naslov: Redakcija