Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O IZMENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O KONTROLI PREDMETA OD DRAGOCENIH METALA: Rasprava će trajati do 14. oktobra 2015. godine


Ministartsvo privrede, u postupku pripreme Nacrta zakona o izmenama i dopunama Zakona o kontroli predmeta od dragocenih metala, sprovodi do 14. oktobra 2015. godine javnu raspravu o ovom Nacrtu zakona.

Ministarstvo privrede će organizovati okrugli sto na ovu temu 14. oktobra 2015. godine, od 10,00 do 12,00 časova, u prostorijama Direkcije za mere i dragocene metale, Mike Alasa 14, Beograd.

Ministarstvo privrede poziva predstavnike državnih organa i organizacija i druga zainteresovana lica da uzmu učešće u javnoj raspravi i da primedbe, predloge i sugestije, dostavljaju pisanim putem Ministarstvu privrede putem elektronske pošte na adresu: zeljko.lalic@privreda.gov.rs, kao i poštom na adresu Ministarstvo privrede, Sektor za infrastrukturu kvaliteta i bezbednost proizvoda na tržištu, Kneza Miloša 20, 11000 Beograd, sa naznakom „Javna rasprava o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o kontroli predmeta od dragocenih metala”.

Po okončanju postupka javne rasprave Ministarstvo privrede će analizirati sve predloge i sugestije učesnika u javnoj raspravi, sačiniti izveštaj o sprovedenoj javnoj raspravi o Nacrtu zakona i pripremiti konačnu verziju za razmatranje na sednici Vlade Republike Srbije.

Izvor: Vebsajt Ministarstvo privrede, 18.09.2015.