Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

ANKETA O NIVOU INTEGRITETA SISTEMA JAVNIH NABAVKI: Cilj ankete je da se generiše slika o stavovima privrede, a na osnovu nalaza će se raditi na daljem unapređenju sistema javnih nabavki. Online Upitnik dostupan je do 16. aprila 2017. godine


U okviru projekta "Sistem javnih nabavki - Akcioni plan" koji sprovodi Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave uz finansijsku podršku EBRD-a i Vlade Velike Britanije, jedna od ključnih aktivnosti je sprovođenje online ankete za ispitivanje percepcije privrede o nivou integriteta sistema javnih nabavki u Srbiji.

Cilj ankete je da se generiše što reprezentativnija slika o stavovima privrede, a na osnovu nalaza, funkcionalni tim projekta koji čine predstavnici MDULS, EBRD i konsultantske kompanije LEAR, će dalje raditi na unapređenju sistema javnih nabavki u Srbiji.

Online upitniku možete pristupiti putem sledećeg linka: http://svy.mk/2mEN9Eo.

Upitnik će biti dostupan online do 16. aprila 2017. godine. Anketa je anonimna i sa odgovorima će se postupati kao sa strogo poverljivim podacima.

Uputstva za pravilno popunjavanje nalaze u uvodnom delu ankete, a procenjeno vreme neophodno za popunjavanje ankete je najviše 10 minuta. Učešće privrede u anketi predstavlja važan doprinos za uspešnu realizaciju projekta.    

Izvor: Vebsajt NALED, 20.03.2017.
Naslov: Redakcija