Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

PREZENTACIJA: NAJNOVIJE IZMENE I DOPUNE ZAKONA O PLANIRANJU I IZGRADNJI - PODSTICAJ RAZVOJU GRAĐEVINARSTVA U SRBIJI: 25. FEBRUARA 2015. GODINE


Zbog važnosti najnovijih izmena i dopuna Zakona o planiranju i izgradnji ("Sl.glasnik RS, br.132/2014"), Privredna komora Beograda, organizuje prezentaciju na temu: NAJNOVIJE IZMENE I DOPUNE ZAKONA O PLANIRANJU I IZGRADNJI -  PODSTICAJ RAZVOJU GRAĐEVINARSTVA U SRBIJI.

U želji da privredni subjekti dobiju prave informacije o rokovima i načinu izdavanja građevinskih dozvola po novoj, objedinjenoj proceduri, kao i informacije u vezi sa novim rešenjima koja se odnose na građevinsko zemljište, inspekcijski nadzor, prostorno i urbanističko planiranje itd, prezentaciju će održati:

- Aleksandra Damnjanović, državni sekretar Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i njeni saradnici: Đorđe Milić, pomoćnik ministra; Đorđe Vukotić, član Radne grupe; Darinka Đuran, šef odseka za normativne poslove u Ministarstvu, Dušan Vasiljević USAID i Jelena Bojović, NALED.

Prezentacija će se održati u sredu, 25. februara 2015. godine u prostorijama Privredne komore Beograda, Kneza Miloša 12, sala 6, sa početkom u 12 časova.

Molimo vas da do utorka 24. februara 2015. godine vaše prisustvo potvrdite putem online prijave, a za sve dodatne informacije možete se obratiti Udruženju građevinarstva i komunalne delatnosti na telefon: 011/3625 144 ili putem e-maila: sasha@kombeg.org.rs. Kontakt osoba – Аleksandra Bulatović Сtanojević.

Izvor: Vebsajt Privredne komore Beograda, 19.2.2015.