Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

Konferencija "poglavlje 20 - o čemu pregovaramo" 21. oktobra 2016. godine


Privredna komora Srbije u saradnji sa Ministarstvom privrede i Kancelarijom za evropske integracije organizuje konferenciju "Poglavlje 20 – o čemu pregovaramo".

Konferencije će biti održana 21. oktobra 2016. godine, sa početkom u 11:00 sati, PKS, Beograd, Resavska 15, sala 1, prizemlje.

Konferencija je deo inicijative Privredne komore Srbije, koja se odnosi na predstavljanje pregovaračkih poglavlja poslovnoj zajednici pod nazivom "O čemu pregovaramo", a osnovni cilj je informisanje privrede o izmenama u poslovnom okruženju koje nastaju kao posledica procesa pristupanja EU.

Poglavlje 20 pokriva teme koje se odnose na preduzetništvo i industrijsku politiku i na konferenciji će biti predstavljene osnovne smernice Republike Srbije u procesu pregovora za članstvo u EU u ovim oblastima. Nakon predstavljanja sažetka pregovaračkog Poglavlja 20, biće otvorena diskusija sa predstavnicima javnog i privatnog sektora.

Učešće na konferenciji potvrditi elektronskim putem na eu@pks.rs, najkasnije do 20. oktobra 2016. godine do 15.00 časova.

Za dodatne informacije i pitanja možete se obratiti Jeleni Babić, samostalnom savetniku u Centru za EU integracije, na broj telefona 011/33 04 570.

Izvor: Vebsajt Privredne komore Srbije, 18.10.2016.
Naslov: Redakcija