Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

RAZVOJNA AGENCIJA SRBIJE ORGANIZUJE BESPLATNE OBUKE U NOVOM SADU: „Obuka za početnike u poslovanju“ 24. i 25. avgusta i „Pregled standarda kvaliteta i zaštite životne sredine od značaja za poslovanje“, 28. i 29. avgust 2017.


Regionalna razvojna agencija Bačka će u drugoj polovini avgusta, u Novom Sadu, održati dve dvodnevne besplatne obuke za početnike u poslovanju i za postojeće mikro, mali i srednja preduzeća i preduzetnike. Prva, „Obuka za početnike u poslovanju“ obrađivaće sledeće teme:

-       motivi i osobine preduzetnika;

-       analiza i vrednovanje poslovne ideje;

-       pravni osnov poslovanja;

-       registracija privrednih subjekata;

-       porezi i doprinosi i

-       biznis plan.

Obuka je namenjena svim nezaposlenim licima kao i fizičkim licima koja žele da dobiju više informacija o mogućnostima za pokretanje sopstvenog posla.

Obuka će se održati 24. i 25.avgusta od 10 časova u prostorijama Regionalne razvojne agencije Bačka, Bulevar Mihajla Pupina 20/II, Novi Sad. Svi zainteresovani mogu da se prijave putem telefona na: 021/55-77-81 ili elektronske pošte na: andrea.stijepic@rda-backa.rs.

Druga obuka obradiće pregled standarda kvaliteta i zaštite životne sredine od značaja za poslovanje, kroz sledeće segmente:

-       upoznavanje MMSPP sa relevantnim standardima za sisteme menadžmenta kvaliteta i zaštite čovekove okoline;

-       pregled relevantnih standarda (npr. ISO9000, ISO14000, ISO22000, HACCP, EMAS, CE Mark itd.);

-       razumevanje i procena potreba MMSP za standardima i

-       dostupni programi podrške za uvođenje standarda.

Obuka je namenjena svim MMSPP (mikro, malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima) i potencijalnim preduzetnicima.

Obuka će se održati 28. i 29. avgusta od 10 časova u prostorijama Regionalne razvojne agencije Bačka, Bulevar Mihajla Pupina 20/II, Novi Sad.

Svi zainteresovani mogu da se prijave putem telefona na: 021/55-77-81 ili elektronske pošte na: andrea.stijepic@rda-backa.rs    

Izvor: Vebsajt Razvojne agencije Srbije, 17.08.2017.
Naslov: Redakcija