Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

JAVNI KONKURS ZA IZBOR PREDSEDNIKA, ZAMENIKA PREDSEDNIKA I ČLANOVA UPRAVNOG ODBORA REGULATORNE AGENCIJE ZA ELEKTRONSKE KOMUNIKACIJE I POŠTANSKE USLUGE


Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija objavilo je Javni konkurs za izbor predsednika, zamenika predsednika i članova Upravnog odbora Regulatorne agencije za elektronske komunikacije i poštanske usluge shodno članu 14. stav 1. Zakona o elektronskim komunikacijama("Sl. glasnik RS", br. 44/2010, 60/2013 - odluka US i 62/2014).

Kako se navodi u konkursu, kandidati za ova mesta moraju da imaju visoko akademsko obrazovanje iz oblasti značajnih za rad Ratela, a naročito iz oblasti elektronskih komunikacija, ekonomije i prava.

Kandidati moraju imati značajne i priznate radove ili praksu u oblasti elektronskih komunikacija, odnosno poštanskih usluga i moraju da uživaju ugled u stručnoj javnosti.

Prijave se mogu podneti Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacije u roku od 30 dana od dana objavljivanja konkursa u "Službenom glasniku Republike Srbije".

Tekst Oglasa o javnom konkursu za izbor članova Upravnog odbora RATELA možete preuzeti ovde.

Izvor: Vebsajt Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, 15.10.2015.