Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

POZIV ZA UČEŠĆE U JAVNOJ RASPRAVI O NACRTIMA PRAVILNIKA KOJI REGULIŠU RAD PRUŽALACA MEDIJSKIH USLUGA


Regulatorno telo za elektronske medije poziva pružaoce medijskih usluga na učešće u javnoj raspravi o nacrtima Pravilnika o audio-vizuelnim komercijalnim komunikacijama, Pravilnika o postupku izdavanja dozvole za pružanje medijske usluge na osnovu sprovedenog javnog konkursa, Pravilnika o postupku izdavanja dozvole za pružanje medijske usluge na osnovu zahteva, Pravilnika o zaštiti ljudskih prava u oblasti pružanja medijskih usluga, Pravilnika o sprovođenju nagradnih takmičenja u oblasti pružanja medijskih usluga i Pravilnika o obavezama pružalaca medijskih usluga tokom predizborne kampanje.

Javna rasprava u pripremi opštih akata koji se neposredno odnose na pružaoce medijskih usluga počinje 20. marta 2015. godine objavljivanjem navedenih nacrta Pravilnika na internet stranici Regulatornog tela za elektronske medije (http://www.rem.rs/) i trajaće do 06. aprila 2015. godine.

Javne rasprave u formi okruglog stola održaće se u:

- Nišu, 23.03.2015. godine, Stanoja Bunuševca bb (Niški kulturni centar) u 11 časova,

- Beogradu, 24.03.2015. godine, zgrada Doma Sindikata, Trg Nikole Pašića broj 5, II sprat, Velika sala u 11 časova i

- Subotici, 27.03.2015. godine, Trg Cara Jovana Nenada broj 15 (Otvoreni univerzitet), I sprat, sala 212 u 12 časova.

Primedbe, predlozi i sugestije dostavljaju se Regulatornom telu za elektronske medije na e-mail: javna.rasprava@rem.rs ili poštom na adresu Regulatorno telo za elektronske medije, 11000 Beograd, Trg Nikole Pašića broj 5.

Po okončanju javne rasprave Regulatorno telo za elektronske medije sačiniće konačne tekstove nacrta pravilnika.

Izvor: Vebsajt Regulatornog tela za elektronske medije, 15.03.2015.