Zastava Bosne i Hercegovine

GRAD BEOGRAD: SEDNICA SKUPšTINE GRADA 18. JULA 2016. GODINE - NA DNEVNOM REDU PREDLOZI ODLUKA I PLANOVA DETALJNE REGULACIJE


Predsednik Skupštine grada Beograda, Nikola Nikodijević, zakazao je za ponedeljak, 18. jul 2016. godine, u 10 časova sednicu gradskog parlamenta, koja će se održati na Trgu Nikole Pašića 6.

Odbornici će na ovoj, 32. po redu, sednici razmatrati:

  • Predlog plana detaljne regulacije područja Jajinci – celina A1,
  • Predlog plana detaljne regulacije za izgradnju fekalnog kolektora od Hitne pomoći do Ulice Venizelosove i
  • Predlog odluke o izradi plana detaljne regulacije za kompleks Aerodroma "Nikola Tesla".

Pred odbornicima Skupštine grada naći će se i:

  • Predlog odluke o izmeni Odluke o javnoj rasveti,
  • Predlog odluke o izmenama i dopunama Odluke o Gradskoj upravi Grada Beograda,
  • Predlog odluke o usvajanju projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju komunalne delatnosti prigradskog i lokalnog prevoza putnika na teritoriji grada Beograda.

Odbornici gradske Skupštine razmatraće i predloge odluka o izmeni osnivačkih akata "Beogradskog vodovoda i kanalizacije", "Veterine Beograd", Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda, "Beogradvoda", "Hipodroma Beograd", "Beogradske tvrđave" i "Ade Ciganlije".

Odbornici će razmatrati i predloge rešenja o davanju saglasnosti na odluke o raspodeli neto dobiti iz 2015. godine "Gradskog stambenog" i Urbanističkog zavoda Beograda i Predlog rešenja o davanju saglasnosti na odluku o pokriću gubitaka iz ranijih godina JKP "Beograd-put". Po skraćenom postupku odlučivaće se o rešenjima o razrešenju i imenovanju članova školskih odbora u jednom broju osnovnih i srednjih škola u Beogradu.

Izvor: Vebsajt Beoinfo, 13.07.2016.
Naslov: Redakcija