Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

JAVNI KONKURS ZA UČESTVOVANJE U PETODNEVNOJ OBUCI SA TEMOM "EKONOMSKA ANALIZA I DIMENZIONISANJE SISTEMA ZA PROIZVODNJU BIOGASA": ROK ZA PRIJAVU 7. AVGUST 2015. GODINE


GIZ DKTI Program "Razvoj održivog tržišta bioenergije u Srbiji" je bilateralni program između Republike Srbije i Savezne Republike Nemačke. Program se fokusira na perspektive i izazove u razvoju srpskog tržišta bioenergije. "Razvoj projekata" je jedna od četiri oblasti delovanja u okviru GIZ DKTI programa. Ova komponenta projekta pruža podršku srpskim i nemačkim investitorima u razvoju i implementaciji različitih vrsta inovativnih bioenergetskih projekata (postrojenja za sagorevanje slame, sistemi grejanja u javnim zgradama, biogasna postrojenja, postrojenja za generisanje toplote za industrijke procese).

Kako bi podržali proširivanje znanja u razvoju biogasnih postojenja u Srbiji, GIZ DKTI raspisuje Javni konkurs za 20 učesnika (mašinskih inženjera, elektro i građevinskih inženjera sa iskustvom ili interesovanjem za obnovljivim izvorima energije) za obuku sa temom "Ekonomska analiza i dimenzionisanje sistema za proizvodnju biogasa" koja će se održati u Beogradu od 28.09. -02.10.2015. godine.

Obuku će držati nemački eksperti iz oblasti biogasnih postrojenja IBBK. Polaznici će po završetku obuke dobiti GIZ sertifikat o prisustvu.

Zainteresovani inženjeri mogu se prijaviti putam maila: bioenergy-serbia@giz.de sa naslovom: Application Biogas Workshop, najkasnije do 07.08.2015. godine.

Aplikacija treba da sadrži sledeća dokumenta na engleskom jeziku:

1. Radnu biografiju (curriculum vitae)

2. Kratko motivaciono pismo sa opisom trenutne pozicije i eventualnim idejama za budućim aktivnostima na polju biogasa.

Agendu obuke možete pogledati ovde.

Izvor: Vebsajt Inženjerska komora Srbije, 13.07.2015.