Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

OKRUGLI STO: Suzbijanje sive ekonomije na tržištu žita, mlinskih i pekarskih proizvoda: 15. jula 2015. godine


Udruženje za poljoprivredu, prehrambenu industriju, šumarstvo i vodoprivredu Privredne komore Srbije - PKS organizuje okrugli sto na kome će predstavnici državnih instuticija i privrede u otvorenoj razmeni mišljenja proceniti trenutnu situaciju na tržištu i predložiti aktivnosti za suzbijanje sive ekonomije u oblasti proizvodnje i prodaje žita, mlinskih i pekarskih proizvoda i testenina.

Okrugli sto: Suzbijanje sive ekonomije na tržištu žita, mlinskih i pekarskih proizvoda biće održan 15. jula 2015. godine, sa početkom u 11 sati, PKS, Resavska 15, sala 2.

Zajedno sa članovima Grupacije proizvođača žita, mlinskih i pekarskih proizvoda i testenina, u radu okruglog stola učestvovaće relevantni predstavnici Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine, Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Ministarstva privrede, Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Ministarstva finansija, Poreske uprave, Uprave carina, kao i predstavnici udruženja "Žita Srbije", "Žitovojvodina", Unije pekara i dr.

Izvor: Vebsajt Privredna komora Srbije, 14.07.2015.