Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

REPUBLIČKI FOND ZA PENZIJSKO I INVALIDSKO OSIGURANJE: Međunarodni dani razgovora sa Nemačkom, u Nišu i Beogradu, 19., 20. i 21 septembra 2017. godine. Savetodavci će pružiti besplatnu pravnu pomoć licima koja ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između Srbije i Nemačke


Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje organizuje Međunarodne savetodavne dane 19., 20. i 21. septembra 2017. godine za osiguranike koji su zaposleni ili su bili zaposleni u Srbiji ili Nemačkoj.

"Osiguranici koji imaju staž osiguranja navršen u Srbiji i Nemačkoj i korisnici prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja, mogu doći na Međunarodne dane razgovora sa Nemačkom, gde će savetodavci iz nemačkog Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje i RF PIO Srbije pružiti besplatnu pravnu pomoć licima koja ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Nemačke", navodi se u saopštenju PIO Fonda.

Savetodavni razgovori biće održani:

  • 19. septembra u Nišu od 9 do 16 časova (prostorije RF PIO Filijale Niš, Prijezdina 1), i
  • 20. septembra u Beogradu, od 9 do 17.00 časova (prostorije Službe I Filijale za grad Beograd na Novom Beogradu, Bulevar umetnosti 10).
  • 21. septembra u Beogradu, od 9 do 13.00 (prostorije Službe I Filijale za grad Beograd na Novom Beogradu, Bulevar umetnosti 10).

Svi zainteresovani obavezno treba da prijave učešće i da zakažu termin dolaska na broj telefona 011/2030-745. Prilikom dolaska treba poneti svu dokumentaciju u vezi sa osiguranjem i lična dokumenta.

Izvor: Vebsajt Danas, 12.09.2017.
Naslov: Redakcija