Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

VIŠEDNEVNO SAVETOVANJE KOMPANIJE PARAGRAF NA TEMU "NOVINE I PRIMENA OPŠTIH I FINANSIJSKIH PROPISA U JAVNOM I U PRIVATNOM SEKTORU" BIĆE ODRŽANO NA PALIĆU U PERIODU OD 28. SEPTEMBRA DO 1. OKTOBRA 2014. GODINE


U periodu od 28. septembra do 1. oktobra 2014. godine, Kompanija Paragraf organizuje na Paliću tradicionalno višednevno Savetovanje "Novine i primena opštih i finansijskih propisa u javnom i u privatnom sektoru".

Ovim putem pozivaju se svi zainteresovani da prisustvuju stručnom Savetovanju, na kojem će biti predstavljene novine u primeni opštih i finansijskih propisa u javnom i u privatnom sektoru, uz pružanje odgovora na najaktuelnija pitanja učesnika iz javnog i privatnog sektora.

Kompanija Paragraf je angažovala eminentne stručnjake sa dugogodišnjim iskustvom u praksi (predstavnike Ministarstva finansija, Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i drugih nadležnih ministarstava), predstavnike Uprave za javne nabavke i Uprave za trezor, profesore Univerziteta, urednike stručnih časopisa "Poresko-računovodstveni instruktor" i Budžetski instruktor" i ostale kompetentne predavače i autore kako bi teme koje su predmet Savetovanja bile sveobuhvatno i kvalitetno predstavljene učesnicima, a kako bi se otklonile sve eventualne nedoumice i nejasnoće učesnicima će biti omogućeno postavljanje pitanja predavačima.

Detaljne informacije o stručnom Savetovanju (teme, prijavu, informacije u vezi sa iznosom kotizacije i ostale korisne informacije) preuzmite OVDE.

Pridružite nam se na višednevnom stručnom Savetovanju na Paliću i među prvima saznajte sve novine u zakonodavstvu Republike Srbije!

Izvor: Redakcija, 11.7.2014.