Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

TREĆI SASTANAK ODBORA ZA SPROVOĐENJE SPORAZUMA O STABILIZACIJI I PRIDRUŽIVANJU EVROPSKE UNIJE I SRBIJE 12. APRILA 2016. GODINE U BRISELU


12. aprila 2016. godine, u Briselu se održava treći sastanak Odbora za sprovođenje Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju Evropske unije i Srbije.

Odbor za stabilizaciju i pridruživanje, koji čine predstavnici Vlade Republike Srbije i Evropske komisije, predstavlja ključno telo koje se bavi sprovođenjem Sporazuma i daljim preciziranjem njegovih odredbi i pomaže u radu Savetu za stabilizaciju i pridruživanje.

Ispred Narodne skupštine Republike Srbije sastanku će prisustvovati kopredsedavajući zajedničkog Parlamentarnog odbora za stabilizaciju i pridruživanje EU-Srbija, dr Vladimir Orlić.

Na sastanku će se razgovarati o svim oblastima i temama od značaja za sprovođenje Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju, procesa pregovora o članstvu Srbije u EU, kao i preporukama iz godišnjeg Izveštaja Evropske komisije o napretku Srbije u procesu evropskih integracije.

Izvor: Press služba Skupštine Srbije, 11.04.2016.
Naslov: Redakcija