Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

ELSA BEOGRAD PRIMA NOVE ČLANOVE


Evropsko udruženje studenata prava prima 30 novih članova. Zainteresovani kandidati mogu se prijaviti do 22. februara na e-mail vpmarketing@elsa.org.rs.

Razgovor sa zainteresovanim kandidatima biće obavljen po završetku ispitnog roka u terminu koji će biti naknadno objavljen.

Evropsko udruženje studenata prava - ELSA (European Law Students' Association) je međunarodna, studentska organizacija koja ostvaruje svoje ciljeve u svim državama Evrope i pojedinim državama van evropskog kontinenta. ELSA Beograd postoji od 1987. godine i najveća je strukovna, studentska organizacija u zemlji.

ELSA svoje ciljeve ostvaruje obavljajući različite aktivnosti kao što su pronalaženje studentskih praksi, organizacija seminara i konferencija, studijskih poseta, simulacija suđenja, tribina i slično. Kroz svoje aktivnosti ELSA doprinosi razvoju pravne nauke i profesionalnom usavršavanju studenata i mladih pravnika, omogućuje im da se upoznaju sa drugim pravnim sistemima i kulturama u duhu kritičkog dijaloga i naučne saradnje i pomaže im da steknu internacionalno profesionalno iskustvo. 

Izvor: Vebsajt Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, 12.02.2015.