Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

SKGO: PREDSTAVLJANJE REZULTATA PROGRAMA "UNAPREđENJE MEHANIZAMA ODGOVORNOSTI U OBLASTI JAVNIH FINANSIJA" 16. NOVEMBRA 2015. GODINE


Stalna konferencija gradova i opština - Savez gradova i opština Srbije organizuje završnu konferenciju pod nazivom "Unapređenje upravljanja javnim finansijama na lokalnom nivou" u Sali 1, Sava centra, u Beogradu, u ponedeljak, 16. novembra 2015. godine, sa početkom u 11 časova.

SKGO skup organizuje povodom završetka i predstavljanja rezultata programa "Unapređenje mehanizama odgovornosti u oblasti javnih finansija", koji realizuje Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP), a finansira Vlada Švedske. Vodeći partner Programa je Državna revizorska institucija (DRI).

Imajući u vidu značaj teme i svečani karakter konferencije, očekuje se da će se učesnicima obratiti: dr Kori Udovički, potpredsednica Vlade i ministarka državne uprave i lokalne samouprave, prof. dr Dušan Vujović, ministar finansija, Irena Vojačkova-Solorano, stalna predstavnica UNDP-a, Krister Asp, ambasador Švedske, Radoslav Sretenović, predsednik DRI i prof. dr Zoran Perišić, predsednik SKGO i gradonačelnik Niša.

Na konferenciji će biti predstavljeni glavni rezultati Programa i predlog za izmenu i dopunu zakonskog okvira koji bi unapredio upravljanje javnim finansijama JLS. Ovaj predlog će predstaviti dr Duško Pejović, vrhovni revizor i rukovodilac Sektora za reviziju budžeta lokalnih vlasti DRI.

Rok za prijavu prisustva je 10. novembar elektronskim putem na adresu igor.pucarevic@skgo.org. Za sve dodatne informacije možete se obratiti Igoru Pucareviću, menadžeru projekta na 011/3223-446.

Agendu možete preuzeti ovde.

Izvor: Vebsajt SKGO, 09.11.2015.
Naslov: Redakcija