Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

EVROPSKA KONFERENCIJA O MARKETINGU U BEOGRADU 12. I 13. JUNA 2015. GODINE


Srpski ogranak Međunarodne asocijacije oglašivača (International Advertising Association – IAA) ove godine će ugostiti renomirane svetske stručnjake na velikoj evropskoj konferenciji o marketingu koja se održava u Beogradu 12. i 13. juna, u Hotelu Crowne Plaza.

Konferenciju će 12. juna otvoriti predsednik Svetske asocijacije oglašivača, Faris Abuhamad i direktor evropskog ogranka ove asocijacije, Pavel Kovalevski. Na skupu će biti prisutni i direktori i rukovodioci sektora marketinga najvećih svetskih kompanija.

Ovom prilikom će biti predstavljen veliki projekat IAA Srbija, pod nazivom "Marketing leksikon". Za narednu godinu je najavljeno usvajanje Kodeksa etičkih standarda u oglašavanju, čime će se tržište oglašavanja u Srbiji uskladiti sa evropskim standardima.

Gost Beograda će biti potpredsednik Evropske asocijacije za standarde u oglašavanju, Markus Dojč, koji će izneti evropska iskustva u ovoj oblasti.

U okviru skupa, biće održana i redovna izborna skupština na kojoj se biraju rukovodeći organi Asocijacije za period od naredne dve godine.

Izvor: Vebsajt Economy, 09.06.2015.