Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

RADIONICA "PRIMENA ZAKONA O PRETVARANJU PRAVA KORIŠĆENJA U PRAVO SVOJINE NA GRAĐEVINSKOM ZEMLJIŠTU UZ NAKNADU €� KONVERZIJA U PRAKSI", 21. MARTA 2016. GODINE


Stalna konferencija gradova i opština je početkom februara 2016. godine organizovala radionicu o primeni Zakona o pretvaranju prava korišćenja u pravo svojine na građevinskom zemljištu uz naknadu ("Sl. glasnik RS", br. 64/2015).

Zbog velikog interesovanja, druga radionica biće održana u ponedeljak, 21. marta 2016. godine, u hotelu Kragujevac u Kragujevcu (Kralja Petra I 21), sa početkom u 11 časova.

Cilj radionice je predstavljanje novih zakonskih rešenja sadržanih u predmetnom Zakonu, uz pružanje dodatnih pojašnjenja za konkretna pitanja koja su proizašla iz dosadašnje prakse. Radionica je prvenstveno namenjena rukovodiocu imovinsko-pravne, odnosno urbanističke službe, a zbog ograničenih kapaciteta, prednost će imati predstavnici onih jedinica lokalne samouprave koje nisu učestvovale na prvoj radionici.

Predviđeno je da iz svakog grada/opštine na radionici prisustvuje jedan predstavnik.

Rok za prijavu učesnika je 18. mart 2016. godine.

Za više informacija možete se obratiti Mileni Vojinović, putem elektronske pošte milena.vojinovic@skgo.org ili telefonom na broj 011/3223-446.

Pozivno pismo  
Prijavni formular  
Dnevni red 

Izvor: Vebsajt SKGO, 09.03.2016.