Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

ZAKON O NAČINU ODREĐIVANJA MAKSIMALNOG BROJA ZAPOSLENIH U JAVNOM SEKTORU: SKGO ORGANIZUJE 11. SEPTEMBRA 2015. GODINE RADNI SASTANAK O PRIMENI ZAKONA


Usled izraženog interesovanja predstavnika gradova i opština, Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave i Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) organizuju radni sastanak na temu primene Zakona o načinu određivanja maksimalnog broja zaposlenih u javnom sektoru ("Sl. glasnik RS", br. 68/2015 - dalje: Zakon) u gradovima i opštinama u Republici Srbiji koji će biti održan u petak, 11. septembra 2015. godine, u Beogradu u Sava centru (sala Amfiteatar) sa početkom u 11 časova.

Predviđeno je da se na skupu prisutnima obrati i ministarka državne uprave i lokalne samouprave, Kori Udovički, a o detaljima primene ovog zakona govoriće i drugi predstavnici Ministarstva, SKGO i lokalnih samouprava.

Imajući u vidu rokove za primenu i značaj pomenutog zakona za funkicionisanje lokalne samouprave, ovaj skup je izuzetna prilika da predstavnici gradova i opština dobiju neophodne informacije i pojašnjenja, prvenstveno u smislu otklanjanja eventualnih nedoumica i pravilnog tumačenja Zakona, kao i u cilju njegove adekvatne primene u praksi, navodi se u saopštenju.

Prijavni formular možete preuzeti ovde.

Izvor: Vebsajt SKGO, 07.09.2015.