Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

SAZVANA SEDMA SEDNICA PRVOG REDOVNOG ZASEDANJA NARODNE SKUPŠTINE REPUBLIKE SRBIJE U 2015. GODINI ZA 12. MAJ 2015. GODINE: €� NA DNEVNOM REDU PREDLOZI ZAKONA O ODBRANI OD GRADA, UDżBENICIMA I PRAVNOJ ZAšTITI INDUSTRIJSKOG DIZAJNA


Predsednica Narodna skupštine Republike Srbije, Maja Gojković, sazvala je Sedmu sednicu Prvog redovnog zasedanja za utorak, 12. maja sa šest tačaka dnevnog reda.

Na dnevnom redu biće:

- Predlog zakona o odbrani od grada i

- Predlog zakona o udžbenicima,

koje je podnela Vlada.

Predsednica Narodne skupštine predložila je da Narodna skupština na ovoj sednici razmotri:

- Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o pravnoj zaštiti industrijskog dizajna,

- Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Ruske Federacije o uzajamnom priznavanju i ekvivalenciji javnih isprava o stečenom obrazovanju i naučnim nazivima, koje je podnela Vlada.

Na dnevnom redu biće:

- Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Makedonije o uzajamnom priznavanju javnih isprava o stečenom obrazovanju i o stručnim, akademskim i naučnim nazivima, koji je podnela Vlada i

- Predlog odluke o izmenama Odluke o izboru članova i zamenika članova odbora Narodne skupštine Republike Srbije, koji je podnela Poslanička grupa Demokratska stranka.

Sednica će se održati u velikoj sali Doma Narodne skupštine Republike Srbije, sa početkom u 10 časova.

Izvor: Vebsajt Narodne skupštine Republike Srbije, 7.5.2015.