Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

NARODNA SKUPŠTINA RS: 2. NOVEMBRA 2015. GODINE ODRżANA SEDNICA ODBORA ZA FINANSIJE, REPUBLIčKI BUDżET I KONTROLU TROšENJA JAVNIH SREDSTAVA - OBAVLJEN RAZGOVOR SA KANDIDATIMA ZA IZBOR PREDSEDNIKA I DVA čLANA REPUBLIčKE KOMISIJE ZA ZAšTITU PRAVA U POSTUPCIMA JAVNIH NABAVKI


71. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

Članovi Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava su, na sednici od 2. novembra 2015. godine, obavili razgovor sa kandidatima za izbor predsednika i dva člana Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki.

Predsednik Odbora obavestio je članove Odbora da je 23. oktobra 2015. godine sprovedeno kvalifikaciono testiranje kandidata koji su ispunili uslove konkursa za izbor predsednika i dva člana Komisije. Test je polagalo 13 kandidata, od kojih je šestoro položilo test i sa njima je obavljen razgovor.

Razgovor je obavljen prvo sa kandidatima za mesto člana Komisije i to: Branimirom Blagojevićem, Jelenom Stojanović, Jasminom Milenković i Zvezdanom Rajević, kao i sa kandidatom za člana i za predsednika Komisije Aleksandrom Litričin i kandidatom za predsednika Komisije Hanom Hukić.

Odbor će na nekoj od narednih sednica obaviti izbor dva člana i predsednika Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki. 

Izvor: Press služba Skupštine Srbije, 02.11.2015.
Naslov: Redakcija