Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

BILATERALNI SKRINING ZA POGLAVLJE 22


Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom poziva predstavnike organizacija civilnog društva koje se bave temama u okviru pregovaračkog poglavlja 22 (Regionalna politika i koordinacija strukturnih instrumenata) na sastanak radi upoznavanja sa detaljima bilateralnog skrininga sastanak

Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom, u saradnji sa Pregovaračkim timom za vođenje pregovora o pristupanju Republike Srbije EU i Kancelarijom za evropske integracije poziva predstavnike organizacija civilnog društva koje se bave temama u okviru pregovaračkog poglavlja 22 (Regionalna politika i koordinacija strukturnih instrumenata), da se prijave za sastanak radi upoznavanja sa detaljima bilateralnog skrininga za navedeno poglavlje.

Sastanak će se održati u utorak 10. marta 2015. godine sa početkom u 12 časova u zgradi Kancelarije za evropske integracije, Nemanjina 34, sala u prizemlju. Teme o kojima je bilo reči na bilateralnom skriningu i o kojima će biti reči na ovom sastanku su navedene u agendi skrininga koja je priložena uz ovaj poziv.

Prijave za učešće jednog predstavnika vaše organizacije treba poslati najkasnije do ponedeljka 9. marta 2015. godine do 12 časova na sanja.atanaskovic@civilnodrustvo.gov.rs.

Za sva dodatna pitanja zainteresovani mogu kontaktirati Sanju Atanasković, savetnicu u Grupi za međunarodnu saradnju i evropske integracije, na gore navedenu elektronsku adresu ili putem telefona na 011 3130 968.

Izvor: Vebsajt Kancelarije za saradnju sa civilnim društvom, 02.03.2015.