Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

FAKULTET ZA PRAVNE I POSLOVNE STUDIJE DR LAZAR VRKATIĆ I KOMPANIJA PARAGRAF OSPOSOBILI ZA RAD SA PRAVNOM BAZOM PARAGRAF LEX PRVU GENERACIJU STUDENATA


U sredu 25. juna 2014. godine na Fakultetu za pravne i poslovne studije dr Lazar Vrkatić u Novom Sadu, održano je svečano uručenje Paragraf Lex sertifikata prvoj generaciji studenata koji su uspešno završili obuku za rad sa našom elektronskom bazom. Obučeno je 73 studenta.

Svečanoj dodeli prisustvovali su direktor kompanije Paragraf Bratislav Milovanović, PR menadžer kompanije Marija Šiljković i menadžer pravne edukacije i marketinga Miroslav Bojović.

Prilikom dodele sertifikata studentima se najpre u ime fakulteta obratila Ivana Vrkatić, koja je izrazila zadovoljstvo zbog uspešno uspostavljene saradnje i rezultata koje su studenti ostvarili. Studentima se potom obratio i direktor kompanije Paragraf Bratislav Milovanović, koji je, pohvalivši rad i odziv studenata prema kursu, naglasio značaj sertifikata i njegovog doprinosa prilikom zapošljavanja.

Obuka studenata u korišćenju pravne baze Paragraf Lex bila je organizovana u okviru besplatnog 15-časovnog kursa koji se tokom letnjeg semestra tekuće školske godine obavljao u računarskoj učionici fakulteta. Ovaj kurs realizovan je na osnovu ugovora o poslovnoj saradnji Fakulteta za pravne i poslovne studije dr Lazar Vrkatić i kompanije Paragraf iz Beograda. Program obuke realizovao je saradnik sa fakulteta Predrag Alargić, koji je imenovan za edukatora od strane sektora za edukaciju kompanije Paragraf.

U skladu sa orijentacijom naše kompanije ka praktičnom osposobljavanju i edukovanju studenata, dogovor uprave fakulteta i kompanije Paragraf je da se i naredne godine nastavi sa obukom studenata u korišćenju pravne baze Paragraf Lex, uz mogućnost dodatne saradnje i u drugim segmentima poslovanja.

Izvor: Redakcija, 30.6.2014.